joi, 16 decembrie 2010

"Poza" in RATB?!

Un domn respectabil avand o varsta inaintata amesteca nervos, gesticuland haotic, politica cu nedreptatea aparitiei unui calendar numai cu femei goale. "De ce domn'e sa nu fie si barbatii cu maciuca la vedere?"

Un tanar negricios se uita la filmulete considerate nostime (de catre el) si rade zgomotos din cand in cand scuipand, cu tehnica, coji de seminte.

Doi colegi (probabil de scoala), rapper-i infocati dupa cum se declara in repetate randuri de-a lungul catorva statii, vorbesc foarte tare si vulgar.

O domnisoara cu buze tuguiate sade pe un scaun si se uita urat la doamna avand etate dubla, corpolenta si infofolita ce-o atinge din cand in cand in incercarea de-a face loc oamenilor ce-i trec prin spate.

Un telefon mobil tiuie si el nascand discutia numarul doi dintr-un perimetru de trei metri patrati. O doamna critica tratamentul prescris de "proasta aia" si isi exprima nemultumirea legata de simtomele menopauzei ei. Un pusti ii cere cuiva sa-l ajute cu absenta la scoala ca de nu ii rupe capul...

Un vanzator ambulant striga si el mergand de-a lungul tramvaiului, ca are leucoplast cu rivanol si bureti de vase la 1 leu bucata.

Intre timp suna si mobilul domnisoarei cu buze tuguiate...

Doua doamne urca la prima si continua discutia infocata ce probabil incepuse cu ceva timp inainte.

Un pusti inghesuie serios o domnisoara blonda intr-un colt - e inghetat dar fericit. Un nene mustacios duhneste a alcool, plescaind pofticios. O mama isi smuceste copilul soptindu-i apasat ceva la ureche si incercand sa-l convinga sa sada locului. Un domn sobru se uita cu repros in priviri la cei doi fericiti...

Hai frate orice rapper adevaraciune stie asta ce p*** mea; // da tu, transpir de la menopauza asta de nu mai vad in ochi; // ha ha ha... ; // nenorocitii dracu' prapad au facut cu noi; // ba n-auzi ca-mi bag p*** daca nu ma scoti la aia; // de ce domn'e doar femei cu frunza in fata, eu ce-am cu batu' meu; // leucoplast cu rivanoool avem si buuuureti de bucatarie; // hahaha; // a dracu' curva zi si tu fata sa se culce cu ala auzi la ea ca s-o promoveze; // hohoho; // da tu, mi-a dat un cacat sa-l inghit tu si nu simt nimic; // la 1 leu bucataaa; // hai ba bagam niste afise si gata; // nemernicii astia cu masinile de ce blocheaza domn'e linia; // fata hai ca te mai sun ca e mult zgomot fata in jur; // leucoplaaaast; // ce p*** mea; // curva dracu'; // ba te omor auzi; // domn'e rabdam prea mult; // sa-ncerc cu niste sare calda la burta zici; // imi bag; //haha; // de bucatarieeee; // si batu' meu; // a promovat-o fata; // da tu - o tampita... ... ...

La coborare, claxoanele masinilor deja pareau sunete sterse de fundal deloc greu suportabile iar vuietul strazii se transformase in cadrul perfect in care imi puteam in sfarsit, din nou, auzi gandurile...

3 comentarii:

  1. Cum e mai corect: daca nu esti cu ei esti
    a)impotriva lor?
    b)(aproape) singur(a)?
    c)oaia care se vrea departe?
    Oricum avea dreptate cine spunea ca raza lunii ii lumineaza pe toti :-D

    RăspundețiȘtergere
  2. Admirabil! Cea mai buna satira citita anul acesta, mai ales prin montajul hip-hop... Imens polifonic,sufocant,uman.Dureros de viu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Alexandru! ... Poate nu e chiar o satira asa laudabila dar daca parerea ta este cea de mai sus ma bucura.

    RăspundețiȘtergere