marți, 19 septembrie 2017

Iubesti, deci existi!

Iubirea ofera, raneste, incanta, smuceste, inalta, doare, ne da aripi si infinita putere sau ne culca la pamant, daca asa ne e dat. Orice ne-ar face, rau ori marcant, e totusi atat de frumos s-o simtim si sa ne fie impartasita!

Nu e nimic mai cald decat gandul la celalalt, nu e zambet mai sincer decat cel generat de trairi in doi.

E incredibil cand mergi cu capul sus, zambind deschis, cand poti sa te bucuri de orice ai (ca ai mereu mai mult decat realizezi).

E fantastic ce putere capeti sa calci hotarat, mergand senin inainte, ca omul decis sa urmeze o anumita directie, dorita.

Cat de minunat este sa te poti bucura de fiecare clipa, caci viata asta trece mult mai repede decat credem!

Nu e nimic mai inaltator decat sa vezi "frumos" in cele mai mici gesturi si sa intelegi ca fericirea vine din aprecierea lucrurilor marunte. Nu exista "perfect". Exista insa compromisuri atat de faine, care merita traite cu varf si indesat.

Ne putem concentra pe ce e rau, marcant si oribil sau putem alege sa ne bucuram copilareste de fiecare nimic.

Traim truncheat si aiuristic, pierzand adesea esenta. E fantastic cand iubim cu tot sufletul, cand daruim neconditionat, cand stim sa primim cu inima larg deschisa.

Fluturi in stomac, lumina in privire, bucurie nemarginita, ganduri magnifice, trairi neasemuite, magie...

E minunat sa-l vezi pe celalalt in orice faci, simti, gandesti. Ii ceri pareri, il auzi dojenindu-te cald, laudandu-te ori incurajandu-te. Il auzi in versuri de melodii, il vezi in orice loc prin care ati trecut vreodata impreuna, cladind amintiri fara egal, il cauti instinctiv in orice gand, ii intinzi mana si gasesti tot ceea ce ti-ai dorit vreodata.

E sublim cand tresari la orice semn al celuilalt, cand ii iubesti vocea, cand abia astepti sa revina acasa. Ce implinire faina cand vezi ca gandul la tine exista si el. Cat de superb este cand simti ca ai putere sa muti muntii, cand orice e urat, greu sau rau in jur pare mult mai usor de inteles si de suportat.

Ii vorbesti adesea vrute si nevrute chiar cand nu sunteti alaturi.

Este senzational cum intreaga lume poate sa dispara cand sunteti impreuna si cum simti ca ai toata bogatia vietii!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu